Trudnoća Ružice Veljković: Ako je plakao dok sam abortirala!

Andrija je plakao. Samo je plakao, tresao se. Rekao mi je da to možda ne bi trebalo da radim, jer postoji bojazan da posle nemam dece, pričala je Ružica
ružica veljković, andrija marković aki, foto cile i damir

Do sada je o Andriji Markoviću Akiju, Ružica Veljković pričala samo ružne stvari:da je nasilan, tuži se sa njim, izgubila je zbog njega dete.

Sa Tijanom Maksimović, međutim, razgovor je išao u potpuno drugom smeru. „Kad sam saznala da sam trudna, bili smo u najvećoj ljubavi. Nismo se svađali“, počela je Ružica.

„Uradila sam prvo tri testa, ona, iz apoteke. Bili su pozitivni. Nisam verovala da sam trduna,mislila sam da je greška. Drugarica mi je rekla da idem da izvadim krv. Uradila sam tako. Čekanje je bilo grozno. Rekli su da će mi posle 12 sati poslati rezultat na mejl. Ukoliko je vrednost ispod 0,5 nisam trudna, a ako je iznad,  onda sam trudna. Kad sam otvorila mejl, pisalo je baš – 0,5. Bilo mi je smešno. Zvala sam drugaricu da se posavetujem, rekla mi je da sam trudna. Isto su mi potvrdili i u laboratoriji. Počela sam da se smejem. Pa sam onda plakala. Neki čudan osećaj. Ludilo neko. Javila sam Akiju i on je došao kod mene. Pokazala sam mu mejl. Sat smo samo ćutalii gledali u jednu tačku.

Pevačica i model ispričala je kako je odlučila da abortira. „To je bilo prošle godine, imala sam 23, oboje nismo hteli. Naredne dve nedelje bile su najgore. Tu se svašta izdešavalo. I one batine, i sve. Rešila sam da odemo na abortus. A, tamo, katasrofa. Užas. Mlade, lepe devojke, čekaju da uđu. A, kad uđeš, gotovo. Nema više. Andrija je plakao. Samo je plakao, tresao se. Rekao mi je da to možda ne bi trebalo da radim, jer postoji bojazan da posle nemam dece. Ipak sam se popela gore, u ambulantu. Ali,zaboravila sam knjizicu. Kad sam se vratila po knjizicu,mislio je da neću to uraditi. Smejao se i rekao: ej, predomislila si se? Rekla sam da nisam, već sam došla po knjižicu. Ridao je koliko je plakao. Bože, nikad nisam videla muškarca da tako plače.

„Posle su svi znali. Ali, tada, nismo čak ni hteli nikom da govorimo. Njegovi su razvedeni. Išli smo do njegove majke i bake, pa kod oca. A roditelji su mu super, baš sam se šalila sa njima. Sa njegovim ocem sam bila u najboljim odnosima. Otišli smo na uskršnji ručak, svi su bili tu. Čak su se i šalili sa nama,govorili: možda imaju nešto da nam kažu? Kao da su znali. Nismo nikom rekli tada, posle su svi znali“, ispričala je Veljkovićeva.

GASTOZ ŽELEO DETE
„Kad sam shvatio da ćemo se Marija, moja devojka i ja,pojesti od svađa, sve sam radio da bude trudna. jer sam znao da, ako se ne rodi to dete, od nas nema ničeg“, rekao je Gastoz psošto je čuo Ružicinu priču.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Trudnoća Ružice Veljković: Ako je plakao dok sam abortirala!”

 1. Sretko kaže:

  Ružica nije ni znala sa kim je trudna ili sa ex dečkom ili Akijem? Ružo lejzbejka i kur…pola Balkana te prešlo pa si otišla u Dubai da te Arapi gaze. Operiši ta mnogo prevelika usta, preko cele face i da nemaš ušiju, zasmijala bi se oko cele glave. Ok, možda ti trebaju ta velika usta zbog posla, da možeš 3 penise staviti u njih, dakle i bolje zaradiš!? Vladu Mandića si zarazila kada ste bili „u trojki“ sa Ajfonicom. Zašto te Mandić ganjao posle toga, ajde kaži ako smeš lažovka!?

 2. Sretko kaže:

  Ekscentrično bolesna Ružica ili AJKULA (grozno velika usta) vredja sve oko sebe, neodgojena, romkinja koja za starije ukučanice (Saška i ostale) govori kakvog su izgleda, treba da ogleda prvo svoje smešne roditelje, pa onda i sebe jer je grozna a u glavi nikakva! Sa takvim njezinim ponašanjem ni jedan momak neče biti sa njom, osim ovog patuljkavog papučara Filipa, kojeg če nakom rijalitija ona odbaciti i u nova potraživanja sponzora! Skupila je dosada već baš veliki broj sex partnera-ki po Srbiji i inostranstvu, jer ona je za novac spremna baš na sve!

 3. Sretko kaže:

  RUŽO AJKULA sa največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica!
  A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi do Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori Jovan potrčko bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više! IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

Leave a Reply