Učesnica Snajki abortirala pa joj prislonjen pištolj na čelo! (SNIMAK)

STRAŠNA ISPOVEST SNAJKE: Abortirala sam, a onda mi je MRTAV drogiran prislonio pištolj u… (VIDEO)Detalj iz rijalitija Snajke

Foto: Dailymotion printscreen/REC
Nije mogla više da drži sve u sebi.

Teške životne priče o zaista strašnim događajima čuli smo u rijalitiju „Snajke“. Razgovarale su Teodora Radoičić i Aleksandra Krstić i jedna drugoj su se žalile na teške trenutke koje su preživele. Tako je Tea otkrila da je ranije abortirala, ali i da su joj prislanjali pištol na glavu i pretili joj da će je ubiti.

– Ja sam mnogo poremećena, meni su rekli neki stručnjaci da ja mnoge stvari nisam prebolela i da je to je ostavilo mnogo traga. Šta sam ja napolju prebolela ovo u rijalitiju je smešno. Videla sam smrt. Bila sam trudna i abortirala sam, neću da pričam o nekim stvarima koje sam radila u životu i grešila. A neću zaboraviti kako su me čudno gledali zato što podsećam na ženu koja je bila po zatvorima, a je možda moja keva – započela je Radoičićeva.

Teodora Radoičić u rijalitiju Snajke

Foto: TV Happy printscreen/Snajke

– Sve što sam htela samo ljubav da mi neko da. Svi su mi srce isprljali. Srce mi je ko Rusija. Kao da imam pet godina – emotivna je bila snajka.

Ona je Aleksandri potom ispričala kako su joj pretili pištoljem.

– Jedan ozbiljan lik na poternici mi je mrtav izdrogiran pretio pištoljem. Prislonio mi ga je uz glavu i pretio da će me ubiti zato što ja možda hoću da pomognem bratu koji možda ni nije kriv. Ne idem kući jer me ne čeka niko. Ja živim sa babom, a keva me ostavila kad sam bila mala. Ćale mi je govorio da će me se odreći. Ja sam bila odlična u školi, 5.00 u trećoj i četvrtoj godini, ali me je uništio život – rekla je snajka.

„Meni je celi život je.en i loš!“

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply