Vesna Rivas zapretila Zmaju od Šipova da će ga ubiti!

SITUACIJA IZMIČE KONTROLI: Vesna preti Zmaju ubistvom!

Vesna i Zmaj

Pevačica je Iliji Grahovcu uputila žestoke pretnje, iako je nekada bila sa njim u ljubavi
Vesna Rivas je nekada bila u ljubavi sa Zmajem od Šipova, a čak su bili i u rijaliti braku. Među njima više nema simpatija, te tako sada pevačica preti Zmaju. Ona mu je za stolom tiho rekla da će mu odseći polni organ, kao i da će ga naterati da pojede isti.“Jajaca ćemo ti otkinuti, pa ćemo ih nažaru ispeći i naterati te da ih pojedeš sam. Jel znaš? Lično ću te ovde ubiti. Videćeš. Moli Boga“, rekla je Vesna a onda je dodala kako joj se Zmaj gadi, kao i da ja najsmrdljivija osoba u vili.Pogledajte kako Vesna preti Zmaju:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Vesna Rivas zapretila Zmaju od Šipova da će ga ubiti!”

  1. mare1 kaže:

    Povremeno gledam parove,i nemam favorita,interesantono mi je jer ne mogu slušati i gledati dnevnu politiku i njihova s…nja.Ne branim Zmaja(sirovina)ali ovu Vesnu kad vidim i kad čujem,kad čujem njeno pevušenje,i recitiranje dok govori,ponavljanje reči(ono mangupsko-kao)stvarno prebacujem kanalkao da su reklame,i verujem da mnogi gledaoci isto misle jer koga god čujem,isto kaže.
    Mislim da ipak previše dozvoljavate da izazivaju Zmaja,ne bi trevalo jer u mnogim stanovnicima Srbije čuči neki Zmaj ili Zmajić.

Leave a Reply