Vladimir Tomović najpoznatiji balkanski žigolo, ima seks za pare!

UČESNIK „PAROVA“ RADI KAO ŽIGOLO: Vladimir spava s babama za novac!

UČESNIK "PAROVA" RADI KAO ŽIGOLO: Vladimir spava s babama za novac!

Učesnik rijalitija „Parovi“ Vladimir Tomović, koji se odmah po ulasku u šou predstavio kao zaštitnik žena, vež duže vreme u regionu važi za najtraženijeg žigola.
Da se Tomović bavi „najstarijim zanatom“ u njegovoj domovini nije tajna, tvrdi prijatelj Vladimirove bivše klijentkinje.
– Vladimir obožava žene, a i one njega. Uglavnom ih startuje preko Fejsbuka ili po preporuci. Ne krije da je žigolo. Čim startuje neku imućnu damu, šalje joj golišave fotografije i nudi seksualne usluge. Tako je bilo i s mojom prijateljicom, koja je bogata i nije joj bio problem da plati Vladimiru za seks – kaže izvor.
– Pošto je moja drugarica mlađa u odnosu na ostale njegove klijentkinje, Tomović joj je naplatio samo 200 evra. Inače, on za seks s babama, kako naziva malo starije žene uzima i do 400 evra – ističe izvor i dodaje da je Vladimir u rijaliti ušao zbog promocije i da će se truditi da se što duže tamo zadrži.
– Kada su ga na ulasku u šou pitali čime se bavi, rekao je da ne radi ništa i da ga izdržavaju roditelji koji su bogati. Međutim, to nije istina jer mnogi u Crnoj Gori znaju da je žigolo. On ne mari za negativne komentare jer od toga najbolje zarađuje.
Podsetimo, Vladimir je nedavno pred kamerama rekao da je njegov otac bivšem gradonačelniku Bara pozajmio 800.000 evra, ali da ih nikad nije dobio nazad.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Vladimir Tomović najpoznatiji balkanski žigolo, ima seks za pare!”

  1. Sretko kaže:

    Ahahahaha kako samo LAŽE ovaj plačeni-inscenirani „prijatelj“! Vladin otac je prijevario pola CG za žešći novac i zajedno sa sinom pobijegao je i Srbiju, jer ih ljudi traže. Raspitajte se po Baru i cijeloj CG za porodicu Tomović i rasplakat čete se!

Leave a Reply