Vojislav Šešelj u novim Parovima za 100 000 evra!

Šešelju nude 100.000 evra da uđe u „Parove“? Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić i gazda ove televizije, biznismen Predrag Ranković Peconi ponudili su lideru SRS Vojislavu Šešelju čak 100.000 evra da na 10 dana i noći uđe u rijaliti šou „Parovi“, čija nova sezona počinje da se emituje sledećeg meseca.

Šešelj Parovi

Tanjug

Da li mu je, pored Skupštine, potreban još neki rijaliti: Vojislav Šešelj

Naime, kao saznaje „Informer“, ova „nepristojna ponuda“ Šešelju, pored basnoslovne sume novca uključuje i specijalan tretman u samoj vili.

– Ponudili su mu da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi imao pravo da spava sat vremena i preko dana. Uz onih 100.000 evra, to je zaista odlična ponuda. Ideja je, naravno, da Šešelj podigne rejting rijalitija na početku emitovanja, a Marić i Peconi računaju da će Šešelj pristati na to, jer bi i njemu malo reklame odgovaralo pred predstojeće predsedničke izbore – otkriva izvor ovog lista.

Milomir Marić ovu informaciju nije ni demantovao, ni potvrdio, već je samo rekao da je „Šešelj možda isuviše velika rijaliti zvzeda za njihov rijaliti program“.

– Da na poslednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji TV i rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u „Parove“. Ovako, ništa nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove – rekao je Marić.

S druge strane, sam Vojislav Šešelj kaže da još nije bilo reči o ulasku u „Parove“.

– Prošle godine Željko Mitrović mi je ponudio pare da uđem na „Farmu“ i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija takvih ponuda nije bilo, osim što sam u septembru 2015. gostovao u „Parovima“. Inače na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom – rekao je Šešelj za „Informer“.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply