ZAPUSTIO SE, PROPAO, PENZIJU PROKOCKAO – Nakon nezamislivog bogatstva ostao je bez ičega, bio je u Velikom bratu i Parovima, a danas fudbaler Saša Ćurčić živi daleko od Srbije

KILOGRAMI VIŠKA, OD PENZIJE NIŠTA Nakon nezamislivog bogatstva ostao je bez ičega, bio je u Velikom bratu, a danas fudbaler Saša Ćurčić živi daleko od Srbije – i evo kako izgleda

Saša Ćurčić Foto: Masanori Josida / RAS Srbija

Poopularni fudbaler Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, nakon fudbalerske karijere proslavio se kao rijaliti igrač, a onda potpuno nestao iz javnosti. Danas, mnogi ga ne bi prepoznali, a iako je bilo priče da će otići u sportsku penziju, on je sve to negirao.

Đani Foto: Saša Ćurčić Đani / Twitter
Đani

Saša Ćurčić Đani je 2007. učestvovao u domaćem „Velikom bratu“, gde je i pobedio i osvojio 100.000 evra.

Potom učestvovao i u rijalitiju „Parovi„, gde se potukao sa reperom Gruom.

Podsetimo, Đanije je karijeru započeo u OFK Beograd, bio je igrač Partizana, a potom je otišao u Englesku, da bi karijeru završio u Obiliću. Aktivno se bavio fudbalom 10 godina, od 1991. do 2001.

Posle Partizana, Đani je otišao u Englesku, gde je igrao u Boltonu, Kristal Palasu i Aston Vili. U Boltonu su ga obožavali, nudili su mu da ostane, da bira šta će da bude. Fudbala se potom zasitio i okrenuo se raznim životnim iskušenjima, raskalašnom životu, žurkama…

„Uvek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor… 100 evra nedeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim“, rekao je Ćurčić.

Saša Ćurčić Foto: D. Danilović / RAS Srbija
Saša Ćurčić

Bivši fudbaler u ormanu imao je milion evra u garderobi. Za majice je plaćao 1.400 funti, jakne 7.000 funti, a za „versaće“ odela po 3.000 funti, ispričao je Đani.

Ćurčić je ispričao i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

Saša Ćurčić Foto: Promo
Saša Ćurčić

„U ormanu sigurno imam milion evra u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće videti. Imam „sajberdof“ majicu – 1.400 funti, jaknu „vojaž“ – 7.000 funti… Kupovao sam unikate i plaćao „versaće“ odela po 3.000 funti“, rekao je Đani.

Početkom 2019. godine Saša Ćurčić na kratko se vratio u Srbiju i bio na mestu pomoćnog trenera kluba Dinamo u Vranju.

Ipak, brže-bolje se ponovo vratio u Englesku, gde i dalje živi.

– Rekao sam da se ne vraćam u Srbiju dok se ne vratim fudbalu. Bilo je i priče da sam tamo, u Engleskoj, čak bio u centru za nezaposlene, to je bio fejk njuz, lupetanje gluposti, fejk je neka priča o penziji, ali dobro, nisam pričao ni sa kim. Razumem, nema mojih izjava, i onda nešto mora da se napiše – rekao je Đani u februaru prošle godine za „Telegraf“, dok je bio u našoj zemlji, da bi se potom ipak vratio u Britaniju.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply