Žestoki momak, Dragomir Despić, dečko Nevene Brkljač, ulazi u rijaliti!

Dragomir Despić, dečko Nevene Brkljač, učesnice hotel “Maldivi“ uskoro ulazi da napravi haos među učesnicima.

Iako se pisalo da je dečko atraktivne učesnice najgledanijeg realityja opasan, te da ona ima veliki strah od njega, ništa od toga nije istina.

Nevenin dečko Dragomir uskoro će se naći u hotelu „Maldivi“ zajedno sa ostalim učesnicima. On svojim ulaskom najavljuje opšti haos i pometnju među učesnicima, a posebno među učesnicama koje će zavesti sve do jedne.

– Svojim ulaskom najavljujem pomeranje granica realityja, mnogo više svađa, seksa i ljubomore. Ja živim reality i mislim da sam prava stvar za tako nešto. Nevena nije htela da me pusti da uđem, baš zbog toga što zna kakav šou pravim i u privatnom životu. Ubeđen sam da će sve devojke pasti na moju pojavu i na moj šarm, jer realno, tamo nemam konkurenciju kada su muški učesnici u pitanju – kaže Nevenin dečko.

Ona još uvek ne zna da će joj se i on pridružiti u realityju, pa će to biti veliko iznenađenje i za nju samu. Gledaoce pak očekuje pravi šou.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Žestoki momak, Dragomir Despić, dečko Nevene Brkljač, ulazi u rijaliti!”

  1. Sretko kaže:

    Čuj to, ovaj debil „Žestoki momak“?!? Ahahaha, šamaraju ga klinci po Zemunu i N.BG…u grad ni nesme da udje papak retardirani.

Leave a Reply