Zmaj od Šipova napao da izbode uroša sa polomljenom stalkenom flašom!

Još samo da krv ne padne – (VIDEO) POKUŠAJ UBISTVA U PAROVIMA: Zmaj razbijenom flašom krenuo da izbode Uroša!

Zmaj od Šipova, Uroš Ćertić

Uroš je provokcirao Zmaja koji je zapenio od besa i nasrnuo na kaskadera

Zmaj od Šipova pokušao je noćas da ubije kaskadera Uraša Ćertića. Naime, on je razbio flašu i krenuo na Uroša da ga ubode. U tom trenutku je produkcija zamaglila ekran.

Sve je počelo Uroševim provokacijama, pa je Zmaj zapenio od besa i nasrnuo na kaskadera.

„Ozbiljno ti kažem da se prošetaš“, poručio je Uroš Zmaju, a onda se čula lomljava stakla.

Divna Karleuša pričala je u dvorištu sa učesnicima i otkrila da je Zmaj od Šipova krenuo razbijenom flašom na Uroša.

„Uroš ga provocira“, rekli su učesnici, dok je Divna opravdala provokaciju da je to dozvoljeno u rijalitiju.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Zmaj od Šipova napao da izbode uroša sa polomljenom stalkenom flašom!”

  1. oldy kaže:

    Zmaj je jedan obican ali opasan divljak, Bosanski Yeti. Mesecima preti da moze nekog da ubije ko mu zasmeta uz licnu opasku, da je to ranije vec uradio u njegovoj rodnoj dzungli. Stvarno ne znam kome se ovaj Yeti i pritom drekavac svidja i uveseljava kad prica jedno te isto sve u krug, hvaljenjem fizicke snage, duzine penisa, brojem volova, krava, ovaca, ‘opremanjem'(grozan izraz)zena itd itd-sto bi rekao Era-(a kad je davao krv pao je u nesvest toliko o hrabrom Bosanskom Yetiu). Produkcija ne zna sta radi i nisu zainteresovani da svoj sou detaljno analiziraju. U vili ima ljudi koji su na granici da puknu i da naprave takvu glupost da mogu biti zabranjeni ne nekoliko dana, nedelja pa i godina, a mozda i da budu prinudjeni da ukinu Parove. Pre svih to je Ilija koji vredja, izaziva i spreman je stvarno da povredi takmicara. Ako vec zele budalu da i dalje uveseljava budale, treba da ga izbace neko vreme, dobrano opomnu i zaprete da ce biti definitivno diskvalifikovan, nastavili po starom. Pogledajte njegove oci to samo kod ludaka tako cakle, a tek skakanje i cikanje kao u Tarzanovog usvojenog sina Cite. Zar vam se ne cini da je mnogo ali bas mnogo lud…a bas je bio sladak dok je bio samo jedna obicna budala.

  2. PROZAC kaže:

    ZMAJ LUDAK,UROS LUDAK. ALI UROSA TREBA DOBRO PRETUCI JER ON SE PONASA KAO SILEDZIJA, PROVOCIRA SVIH,ZMAJ GA JE PREDUGO TRPIO. JA BI SE VEC ODAVNO OBRACUNO SA UROSOM, UROS JE SRETAN STO SU ZMAJA ZAUSTAVILI DRUGI PAROVI ALI BOGAMI UROS BI SAD BIO VEC POD ZEMLJOM, JA NISAM NA NICIJOJ STRANI ALI UROSU TREBA POKAZATI VELIKE ZUBE INACE CE GA NEKO UBITI JEDNOG DANA PA CE ON DA GLEDA ODOZDO KAKO TRAVA RASTE.

  3. vladan kaže:

    I to je sad pravedno zeljko nije izbacen za gore stvari a urosa ste izbacili zbog cega?Umesto zmaj da leti ali interesi su pre pravde ili pravicnosti

Leave a Reply